Hem Om Oss Meny Dryck Kontakt
Hitta hit
Såhär tänker vi!

Vår ambition på Á la Crêpe är att erbjuda en unik matupplevelse som osar Frankrike i allmänhet och Normandie samt Bretagne i synnerhet. Med en svensk touch!
 
Vi är en nischad kvarterskrog med avslappnad stämning och fransk atmosfär. Vi som jobbar här gillar att lyfta fram det enkla i mat samt göra det absolut bästa vi kan av både franska och svenska råvaror utan att krångla till det. Vi följer traditionerna till mesta del men gillar att hoppa på trender så ibland sticker vi iväg i smakerna med nåt nytt och kul som vi hoppas ni ska uppskatta!
 
Vi vurmar för personlig service och tycker det är viktigt med fingertoppskänsla. Vi vill kunna erbjuda någonting minnesvärt för alla plånböcker och skapa en stämning ni längtar tillbaka till!
 
På dryckessidan tar vi in sådant vi tycker passar till vår meny samt det vi själva tycker om och verkligen vill att ni får prova. Vi jobbar dessutom ständigt för att den alkoholfria delen ska vara minst lika intressant och lockande som den alkoholhaltiga samt att ha ekologiska varor som är riktigt bra!
 
Vi hoppas att ni ska uppskatta vårt lilla hörn av "Sofo" lika mycket som vi gör.
 
Välkomna!
Våra öppettider
Mån 16:00 - 22:00
Tis-fr 16:00 - 23:00
Lör 13:00 - 23:00
Sön 13:00 - 22:00
08-642 12 73
Copyright 2012 | All Rights Reserved


Hemsida från Textpress.se